top of page
P8300203_edited.jpg

Philip De Foer, D.O.

Eind jaren '80 behaalde Philip zijn diploma met onderscheiding aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB). Een opleiding analoog aan die van de European School of Osteopathy (ESO) te Maidstone, UK en volgens de criteria opgelegd door de American Association of Osteopaths. Naast algemene klassieke osteopathie, is zijn bijzondere interesse steeds uitgegaan naar rugproblematiek zoals discopathie en hernia's. Ook nek , schouders (frozen sholder) en ellebogen genieten zijn bijzondere aandacht. Verder heeft hij zich gespecialiseerd in osteopathie voor baby's. Als gepassioneerd spreker kennen zijn seminaries en lezingen steeds veel succes. 

20220608_094856_edited_edited_edited_edited.jpg
Celine Van Ballart D.O

 Supertalent en reeds vele jaren ervaring.  Afgestudeerd aan het IAO in Gent in 2015. Inmiddels zelf docente aan IAO in Kopenhagen .

Naast algemene osteopathie een bijzondere interesse in het behandelen van kinderen. Ideaal  indien u een vrouwelijke therapeute verkiest.

20210913_121628 (002)_edited_edited.jpg

Jonas Stuer, D.O

Gediplomeerd Master (M.Sc.Ost.Med.) in de osteopathie. Hoe langer hoe meer de rechterhand van Philip. Hij heeft een heel breed interessegebied ; is een competitief volleyballer, dus goed thuis in de sport. U kan bij hem terecht voor algemene klassieke Osteopathie

En niet onbelangrijk ; Jonas verzorgt de (laat ) avondconsultatie

bottom of page