P8300203_edited.jpg

Philip De Foer, D.O.

Eind jaren '80 behaalde Philip zijn diploma met onderscheiding aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB). Een opleiding analoog aan die van de European School of Osteopathy (ESO) te Maidstone, UK en volgens de criteria opgelegd door de American Association of Osteopaths. Naast algemene klassieke osteopathie, is zijn bijzondere interesse steeds uitgegaan naar rugproblematiek zoals discopathie en hernia's. Ook nek , schouders (frozen sholder) en ellebogen genieten zijn bijzondere aandacht. Verder heeft hij zich gespecialiseerd in osteopathie voor baby's. Als gepassioneerd spreker kennen zijn seminaries en lezingen steeds veel succes. 

P9010003_edited.jpg
Bastian Verbrugghe, D.O.

 Afgestudeerd aan de Internationale Academie voor Osteopathie in Gent in 2015.  Een van de primussen van zijn  generatie. 

 Ondertussen een vat vol ervaring , een vaste waarde in de groep  en nu reeds een zeer gereputeerd Osteopaat.

 Naast algemene klassieke Osteopathie gaat zijn bijzonder interesse uit naar Osteopathie in de sport 

20220608_094856_edited_edited_edited_edited.jpg
Celine Van Balart D.O

Trots en blij dat vanaf 1/07/2022 de agenda van Liesbeth Van Exem naadloos zal worden overgenomen door  Celine Van Balart D.O. Supertalent en reeds 7 jaar ervaring. Docente aan IAO in Kopenhagen . Kortom een zeer waardige vervanger.

20210913_121628 (002)_edited_edited.jpg

Jonas Stuer, D.O

Tijdens de zomer van 2021  bijgekomen in de praktijk. Gediplomeerd Master (M.Sc.Ost.Med.) in de osteopathie. Hij heeft een heel breed interessegebied ; is een competitief volleyballer , heeft een opleiding genoten in shiatsu en is personal coach. U kan bij hem terecht voor algemene klassieke Osteopathie

En niet onbelangrijk ; avondconsultatie