Philip De Foer, D.O.

Eind jaren '80 behaalde Philip zijn diploma met onderscheiding aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB). Een opleiding analoog aan die van de European School of Osteopathy (ESO) te Maidstone, UK en volgens de criteria opgelegd door de American Association of Osteopaths. Naast algemene klassieke osteopathie, is zijn bijzondere interesse steeds uitgegaan naar rugproblematiek zoals discopathie en hernia's. Ook nek , schouders (frozen sholder) en ellebogen genieten zijn bijzondere aandacht. Verder heeft hij zich gespecialiseerd in osteopathie voor baby's. Als gepassioneerd spreker kennen zijn seminaries en lezingen steeds veel succes. 

Bastian Verbrugghe, D.O.

 Afgestudeerd aan de Internationale Academie voor Osteopathie in Gent in 2015.  Een van de primussen van zijn  generatie. 

Ondertussen een vat vol ervaring , een vaste waarde in de groep  en nu reeds een zeer gereputeerd Osteopaat.

 Naast algemene klassieke Osteopathie gaat zijn bijzonder interesse uit naar Osteopathie

 in de sport 

20170901_083227_edited_edited.jpg
Liesbeth Vanexem, D.O.

Als ervaren ergotherapeute ( 13 jaar actief bezig met kinderen ) begreep zij al vlug dat Osteopathie een grote meerwaarde zou kunnen betekenen. Zij besloot terug te gaan studeren en slaagde hier met glans in. Dit getuigt van een enorme drive en doorzettingsvermogen. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat Liesbeth speciaal op woensdag consultatie wil houden om kinderen en baby's te behandelen. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor algemene osteopathie. ( volwassenen die een vrouwelijke therapeute verkiezen)

20200706_143538.jpg

Loïc Platteau, D.O

De European school of Osteopathy in Maidstone (U.K) geldt als wellicht de beste opleiding van Europa. 

Niet veel Belgen hebben nog de moed deze zware uitdaging aan te gaan. Dit jaar slechts drie die afstuderen. Eén ervan met grote onderscheiding. Wij zijn dan ook zeer blij dat Loïc  voor onze praktijk heeft gekozen. Ongetwijfeld een versterking van ons team. Vanaf begin augustus voor algemene klassieke Osteopathie. 

En niet onbelangrijk ; avondconsultatie